КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

29.11.2019

 

Извлечен 6-тиот добитник на 75.000 денари

 

Почитувани клиенти,

 

Во 6то неделно извлекување од наградната игра на VISA дебитните и кредитните картички од Стопанска банка АД - Скопје "Биди Виза Милионер" беше извлечен 6-тиот добитник на 75.000 денари.

 

Добитникот на 6 та неделна награда Рубинчо П. со ID 446925, а како резервен добитник е извлечена: Анѓела А. со ID 2723158

 

Со цел заштита на личните податоци, добитниците ќе бидат објавени со целосно име и скратено презиме и ID бројот кој е уникатен за секој клиент на Банката и клиентите може да го дознаат преку e-banking или во склоп на Договорите за производите/услугите кои ги користат во Банката.

 

Секој добитник ќе биде директно контактиран од страна на Контакт центарот со инструкции за спроведување на исплата на наградата.

 

Продолжуваме понатаму, следуваат уште 4 неделни награди од по 75.000 денари па главното извлекување за 1 милион денари закажано на 10.01.2020 година. До тогаш, не пропуштајте прилика да ги користите вашите VISA дебитни или кредитни картички. Со секое купување во трговија добивате шанса за учество во извлекувањата а со секоја интернет трансакција шансата е двојно поголема.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна

 

Стопанска банка АД - Скопје

75 години на ваша страна