header image

Најава за привремен прекин на системот за картично работење

6. 10. 2023

 

Најава за привремен прекин на системот за картично работење

 

Во согласност со планираните активности, поради неопходни надградби на серверската инфраструктура Банката најавува дека на ден 08. 10. 2023 во раните утрински часови помеѓу 3 и 5 часот наутро, ќе биде спроведен прекин на системот за картично работење во траење од 60 минути. Во истото време можен е делумен прекин и на достапноста на дигиталните канали (e-banking, m-banking).

Стопанска банка АД – Скопје постојано инвестира во надградба и модернизација на инфраструктурата во склад со растечките потреби на клиентите од современи банкарски решенија.

Ви благодариме на разбирањето.
Стопанска банка АД – Скопје

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.