header image

Новости во e-banking плаќањата за правни лица

31.05.2019

 

Новости во e-banking плаќањата за правни лица

 

Почитувани клиенти,

 

Ве информираме дека Стопанска банка АД – Скопје изработи нова компонента за инсталација на дигитални сертификати на УСБ токен која овозможува потпишување од сите Windows пребарувачи.  

 

Новиот инсталациски пакет е одговор на вашите барања и искрено веруваме дека новиот пристап во користењето на УСБ токените значително ќе ви ја олесни работата со вашите деловни финансии.

 

За да извршите инсталација на новата компонента, кликнете тука.

 

Ви благодариме што со Вашите сугестии и забелешки ни помагате да изградиме сервис кој го трансформира начинот на кој правните лица раководат со своите финансии.

 

Со почит,

Стопанска банка  АД – Скопје

75 години На Ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.