header image

Информација за прекин на услугите

23. 3. 2022

 

Информација за прекин на услугите

 

ДОПОЛНУВАЊЕ - во 9:25 системите беа целосно достапни и прекинот надминат

 

Почитувани клиенти,

Утрово настана технички проблем кој предизвика недостапност на филијалите и банкоматите на Банката, па истите во моментов не можат да ги услужуваат клиентите.
Нашиот IT сектор заедно со дополнителни технички служби ревносно работи на надминување на прекинот и нормализирање на услугите достапни преку филијалите, банкоматите и POS терминалите кај трговците.

Ви благодариме на разбирањето и се извинуваме за моменталната недостапност.

Со почит,
Стопанска банка АД - Скопје

 

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.