header image

Наградени најдобрите шалтерски работници за 2021

31. 10. 2021

 

Наградени најдобрите шалтерски работници за 2021

 

По повод денот на штедење, светскиот празник за банките, веќе традиционално Македонската банкарска асоцијација (МБА) ги повикува банките во рамки на прославата да предложат листа на најдобри шалтерски работници за годината.

За оваа награда, банките избираат колеги кои во изминатата година покажале посебен успех во своето делување во филијалите: број на трансакции, остварена продажба и притоа покажале колегијалност и грижа за клиентите. Наградата е дотолку повеќе важна бидејќи ја доделуваат колеги за колеги, оддавајќи им признание и поттик за понатамошни успеси.

Оваа година нашите наградени колешки се:

  • Маргарита Србиновска,Советник за СБ Ексклузив клиенти,филијала Струга,Западен Регион
  • Мери Секуловска, Раководител на служба за продажба,Филијала Маџари,Регион Скопје
  • Елена Атанасова, Раководител на Служба за продажба,Филијала Битола Веро,Централен Регион

Огромни честитки и се надеваме дека ќе продолжат со своето професионално и успешно однесување да бидат пример за нашата организација.


Стопанска банка АД - Скопје
На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.