header image

Дигиталните канали без провизија до 15 јуни

15.04.2020

 

Дигиталното банкарство за физички лица БЕЗ ПРОВИЗИИ до 15.06.2020

 

Во борбата против COVID-19 повеќе од кога било претходно, клиентите сакаат да ги користат нашите дигитални услуги за брзо, лесно и безбедно да управуваат со своите финансии.

Затоа, Банката направи продолжување до 15.06.2020г. на можноста за реализирање денарски трансакции од физичките лица БЕЗ ПРОВИЗИИ преку дигиталното банкарство (e-banking, m-banking, телефонско банкарство), при што опфатени се интерни и налози кон други банки (МИПС и КИБС).

Како и досега, апликацијата, токенот и добивањето кориснички пристап се бесплатни за нашите клиенти.

 

Доколку сте ја заборавиле лозинката за најава, истата можете да ја обновите преку kontaktcentar@stb.com.mk или на (02)3100 109 во секое време од денот (24/7).

 

Бидете здрави, чувајте се и управувајте со вашите финансии брзо, лесно, безбедно и 24/7 од комоцијата на вашиот дом. 

Детални информации и инструкции за користење на услугите се достапни на нашата веб страница:

e-banking

m-banking

 

Стопанска банка АД – Скопје
На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.