header image

Промотивна понуда за станбени кредити до крајот на годината

12. 10. 2021

Промотивна понуда за станбени кредити до крајот на годината

 

Повторно оваа есен, станбените кредити од Стопанска банка АД - Скопје вклучуваат понуда за намалени трошоци поврзани со процесот на аплицирање и одобрување што е значително олеснување за корисниците на кредит.

Со 100% покриени нотарски, административни и трошоци за процена како и со избор на кредит со 10 години гарантирана каматна стапка клиентите заштедуваат и до 700евра, средства кои може да ги употребат за уредување на својот нов дом.

Станбениот кредит е со рок на отплата до 30 години и со можност како обезбедување да се понуди имотот кој се купува. Дополнително, кредитот е без жиранти, без административна забрана или меница а може да се користи и за рефинансирање на постојни станбени кредити од други банки.

Наша препорака е да посетите една од филијалите и низ опуштен разговор со нашите продажни агенти да добиете совет и пример пресметка за станбен кредит по што ќе можете да донесете финална одлука и да пристапите кон остварување на сонот за нов дом!

Повеќе информации за промотивната понуда, карактеристиките на кредитот, ценовните услови, потребната документација како и основен калкулатор за пример пресметки можете да најдете на нашата веб страница.

Доколку веќе сте ја донеле одлуката, можете да аплицирате 24/7 и online на www.alokredit.mk по што ќе добиете повик од нашиот контакт центар за комплетирање на апликацијата.

Рокот на важност на понудата е до 31. 12. 2021 година.

Стопанска банка АД - Скопје
На ваша страна

 

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.