header image

Промоција за нови VISA Vero & STB кредитни картички

11. 01. 2021

 

Промоција за нови VISA Vero & STB кредитни картички

 

Почитувани,

 

од 11. 01. 2021 година VISA, Vero и Стопанска банка АД - Скопје започнаа заедничка промоција за привлекување на нови корисници на првата ко-брендирана кредитна картичка која постојано наградува VISA Vero.

Имено, првите 1.000 нови корисници на картичката ќе добијат вредносен ваучер од 500мкд кој може да се употреби за купување во сите продажни места на Веро и Џамбо.

Дополнително, оваа картичка постојано наградува бидејќи со секое нејзино користење се генерира месечен ваучер кој потоа може да се користи во Веро и Џамбо:

  • 3,5% од износот потрошен во Веро
  • 0,5% од износот од останатите трансакции кај други трговци

Аплицирањето за оваа кредитна картичка е достапно 24/7 преку www.alokredit.mk и (02)15100 и секако во филијалите на Банката.

Повеќе за карактеристиките на картичката како и условите за нејзино користење дознајте на нашата веб страница.

 

Стопанска банка АД -  Скопје
На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.