header image

Издадени првите 5.000 картички од проектот „Купувам Домашно“

12.06.2020

 

Издадени првите 5.000 картички од проектот “Купувам Домашно“

 

Стопанска банка започна со издавање на #КупувамДомашно картичките, со ставање на располагање на првите 5.000 картички во текот на денешниот ден.

Согласно со планот за изработка и издавање на над 110.000 картички, Стопанска банка АД – Скопје веќе испрати за 5.000 клиенти СМС порака со повик денеска да си ги подигнуват своите картички од филијалите на Банката.
Клиентите, следејќи го препорачаниот термин, ги посетуваат филијалите и ги подигнуваат картичките.

Со оваа динамика, Банката ќе ги изработува и ќе ги издава картичките и во следните денови за што подготвен е и посебен режим на работа на филијалите што придонесува да не се нарушат секојдневните интеракции со клиентите за останатите банкарски услуги.
Банката на дневна основа продолжува да испраќа СМС порака со покана за подигнување на картичката од филијалите на Банката со што клиентите се навремено информирани и немаат потреба од посета на филијали или јавување во контакт центарот.

На интернет страницата на Банката достапен е и формулар за проверка на терминот и филијалата за подигнување на картичката.

Апелираме до клиентите да се придржуваат до зададениот термин со цел ефикасна и безбедна реализација на проектот.

Стопанска банка АД – Скопје
На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.