header image

Донација од Синдикатот на Стопанска банка

 

28.12.2018

 

Донација од Синдикатот на Стопанска банка АД - Скопје

 

Почитувани,

 

Сакајќи да ги разубавиме новогодишните празници, Синдикатот на вработените од Стопанска банка АД – Скопје организираше новогодишна забава во Центарот на родители на деца со церебрална парализа. Дедо Мраз на децата им подели 100 новогодишни пакетчиња заедно со претставниците на Синдикатот. Насмевките кои ги споделивме посакуваме да останат во текот на новата година


#СонувамеМенуваме #СТБТим

 

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на