header image

Најава за надградба на систем

07.12.2018

 

Најава за надградба на систем на 08.12.2018

 

Почитувани,

 

Стопанска банка АД - Скопје на ден 08.12.2018 (сабота) ќе изведе редовна надградба на дел од системите, што ќе се одрази на достапноста на некои од нашите сервиси: e-banking, m-banking и телефонско банкарство. Со оглед на тоа што станува збор за државен празник и неработен ден за платниот промет во Македонија, веруваме дека влијанието на прекинот врз управувањето со личните и деловните финансии ќе биде минимално.

Секоја надградба овозможува подостапни и понапредни услуги за нашите клиенти во иднина, затоа ви благодариме на разбирањето и трпеливоста. 

За дополнителни информации на располагање го имате 24/7 Контакт центарот на (02)3100 109.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна

 

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.