header image

ГО ИМАМЕ VISA МИЛИОНЕРОТ!

Со единаесеттото и последно извлекување од наградната игра „Биди VISA милионер“ денеска го извлековме добитникот на главната награда од 1.000.000 денари.

Наградната игра заврши на 31. 12. 2019 година и во игра беа речиси 2.400.000 трансакции направени со 150.000 дебитни и кредитни VISA картички со што среќата на добитникот на главната награда добива поголема вредност.

Антон Ф. со ID 9782 од Скопје е добитникот на 1 МИЛИОН ДЕНАРИ, со кого во текот на денот ќе контактираат вработените во Контакт центарот по што ќе можеме да пристапиме кон доделување на наградата.

Преостанатите добитници од првите 10 кола се:

  1. 25. 10 - добитник на 75.000 денари е Елена. К. со ID 437548
  2. 1. 11 - добитник на 75.000 денари е Дарко П. со ID 2751429
  3. 8. 11 - добитник на 75.000 денари е Звонко Н. со ID 8519
  4. 15. 11 - добитник на 75.000 денари е Славе Р. со ID 2183696
  5. 22. 11 - добитник на 75.000 денари е Александра Ч. со ID 2285239
  6. 29. 11 - добитник на 75.000 денари е Рубинчо П. со ID 446925
  7. 6. 12 - добитник на 75.000 денари е Силванка Ф. со ID 1154290
  8. 13. 12 - добитник на 75.000 денари е Весна Н. со ID 813754
  9. 20. 12 - добитник на 75.000 денари е Џелал Ш. со ID 1892123
  10. 27. 12 - добитник на 75.000 денари е Деанче Р. со ID 1928961

Им благодариме на сите учесници и наши лојални клиенти. Банката продолжува да создава производи, услуги, промоции и акции со кои ќе ја наградува лојалноста и ќе придонесува кон поголемо задоволство од користењето на платежните картички.

VISA e првиот картичен бренд воведен од страна на Стопанска банка АД – Скопје и продолжува да биде синоним за доверлив партнер за располагање со средствата, односно за безбедни плаќања во трговијата низ светот како и во електронската трговија.

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.