header image

Трето извлекување од наградната игра

10. 6. 2021

 

Трето извлекување од наградната игра

 

Ги имаме најновите 10 добитници од Наградната игра „Милион причини да плаќаш безбедно“ со VISA и MasterCard платежните картички од Стопанска банка.
Добитниците добиваат 15.000 денари и се дел од 101 награди кои се обезбедени во оваа наградна игра.
Купувајте во трговската мрежа или преку интернет со вашите платежни картички и очекувајте една од вредните неделни награди или главната награда од 1 милион денари.

Во објавата клиентите за заштита на личните податоци се објавени со иницијали и ID број а Банката веќе ги контактира телефонски за организирање на исплатата на наградите.

Со секое купување стекнувате едно право на учество а со секоја онлајн трансакција две права на учество.

Правилата за наградната игра се достапни на нашата веб страница. Добитниците се објавени и во денешниот број на дневниот весник „Вечер“.

 

 1. Среќниот добитник на наградата број 1 е:
  И. И. од Велес ID број: 51467

 2. Среќниот добитник на наградата број 2 е:
  Р. Т. од Скопје ID број: 9755

 3. Среќниот добитник на наградата број 3 е:
  С. С. од Прилеп ID број: 2117067

 4. Среќниот добитник на наградата број 4 е:
  Н. Д. од Битола ID број: 2048003

 5. Среќниот добитник на наградата број 5 е:
  М. Р. од Делчево ID број 2930138

 6. Среќниот добитник на наградата број 6 е:
  Д.П. од Берово ID број: 2303763

 7. Среќниот добитник на наградата број 7 е:
  Б. Б. В. од Охрид ID број: 1476991

 8. Среќниот добитник на наградата број 8 е:
  М. Ц. од Скопје ID број: 1526244

 9. Среќниот добитник на наградата број 9 е:
  Љ. М. Од Скопје ID број: 1640900

 10. Среќниот добитник на наградата број 10 е:
  И. С. Од Скопје ID број: 18954

Стопанска банка АД - Скопје
На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.