header image

Пролетна промотивна понуда за кредитните производи

9. 4. 2021

 

Пролетна промотивна понуда за кредитните производи

 

Одберете го производот кој најмногу ви одговара и поднесете апликација во една од нашите филијали или 24/7 на www.alokredti.mk или преку АлоКредит на (02)15110. Искористете ја промотивната понуда до 31. 7. 2021 година.

 

ПОТРОШУВАЧКИ КРЕДИТ
  • фиксна каматна стапка за првите 2 години од 5,30%
  • 100% покривање на нотарските трошоци за солемнизација на договорот, за пласмани со нова изложеност од најмалку 3.000 еур, (под нова изложеност се подразбира целосно нов кредит, рефинансирање од друга банка или дополнителен износ на кредит над рефинансираните производи во СБ)
  • 100% ослободување од административни трошоци

 

СТАНБЕН КРЕДИТ
  • 100% попуст на административните трошоци
  • 100% попуст на трошоци за процена
  • 100% покривање на нотарските трошоци за воспоставување на заложно право како и упис на заложното право во Агенцијата за Катастар на недвижности (за нови пласмани)

 

ПОТРОШУВАЧКИ КРЕДИТ СО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ
  • 100% попуст на административните трошоци
  • 100% попуст на трошоци за процена
  • Дополнитено и 100% покривање на нотарските трошоци за воспоставување на заложно право како и упис на заложното право во Агенцијата за Катастар на недвижности, за кредити со дополнителна изложеност од минимум 10.000 ЕУР (под дополнителна изложеност се подразбира целосно нов кредит, рефинансирање од друга банка или рефинансирање необезбедени производи од СБ)

За пример пресметка и совет обратете се кај нашите вработени во филијалите или на 15110.

 

Стопанска банка АД - Скопје
На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.