КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

22.11.2019

 

Петтиот добитник од "Биди VISA милионер“

 

Почитувани,

 

во просториите на Банката извлечен беше и петтиот неделен добитник од актуелната наградна игра со VISA дебитните и кредитните картички од Стопанска банка АД - Скопје.

Добитникот на петтата неделна награда од 75.000 денари е Александра Ч. со ID 02285239

 

Правилата за наградната игра која продолжува до 31.12.2019 можете да ги најдете на нашата веб страница. Едноставно, продолжете да ги користите вашите VISA кредитни и дебитни картички за плаќање во трговија или за online купувања.

 

Стопанска банка АД - Скопје

75 години на ваша страна