header image

Потрошувачки кредити со промотивни услови

08.05.2020

 

Промотивни услови за потрошувачките кредити

 

Стопанска банка АД - Скопје подготви нови промотивни услови за сите апликации примени во периодот од 01.05 до 31.07.2020година.

Одберете потрошувачки кредит без обезбедување до 25.000евра или потрошувачки кредит со обезбедување до 80.000евра.

 

Потрошувачки необезбедени кредити:

-  гарантирана каматна стапка од 5.50% за 1 година за кредити во МКД со вклучено животно осигурување

-  гарантирана каматна стапка од 5.75% за 1 година за кредити во МКД со вклучено осигурување од незгода

100% ослободување од административните трошоци

 

Потрошувачки обезбедени кредити:

100% ослободување од административни трошоци

100% ослободување од трошоци за проценка и

100% ослободување од трошоци за Нотарска заверка на Договорот и упис на хипотеката во Катастар на недвижности, за кредити со нова кредитна изложеност во СБ од мин. 10.000евра (610.000денари)*.

 *Под нова кредитна изложеност во СБ се подразбира комплетно нов кредит во СБ или рефинансирање необезбедени производи во СБ.

Аплицирајте веднаш преку www.alokredit.mk или на (02)15110 Ало кредит достапен 24/7.

 

Стопанска банка АД - Скопје
На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.