header image

Стопанска банка АД-Скопје оплемени со цвеќе две урбани локации како осмомартовска честитка за жените

 

 

16.03.2022

 

Стопанска банка АД-Скопје оплемени со цвеќе две урбани локации како осмомартовска честитка за жените

 

Стопанска банка АД-Скопје го реализираше осмомартовското изненадување посветено на жените преку кое симболично им изрази благодарност за сѐ што прават и создаваат во текот на целата година. Банката во соработка со екипите на јавното претпријатие „Паркови и зеленило“ засади големи цветни аранжмани во форма на бројот 8 на две урбани локации во Скопје со кои дополнително го уреди и освежи просторот.    

Во консултација со стручните градски служби, еден цветен аранжман е засаден во Рајскиот парк во Ново Лисиче, а другиот во паркот Македонија 2 во населбата Козле. Станува збор за петметарски цветни аранжмани, секој составен од 800 пролетни садници во различни бои кои го разубавуваат урбаниот градски пејзаж. Првично беше планирано цветните аранжмани да се засадат на 8 Март како честитка за Денот на жената, но поради лошите временски услови реализацијата на ова изненадување беше одложена.

Преку засадувањето на цветните аранжмани, Стопанска банка АД-Скопје сака на симболичен начин да ја изрази својата благодарност за посветеноста на жените во секој аспект од живењето и инспирацијата што им ја даваат на останатите, но и да им овозможи на сите граѓани да уживаат во убаво уреден јавен простор. Банката преку своите активности продолжува посветено да работи на унапредување на заедницата и развој на решенија кои овозможуваат поквалитетен живот за сите граѓани.  

 

    

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна

 

 

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.