header image

Глобална недела на парите - повторно во Стопанска банка

GLOBAL MONEY WEEK 2019 - Глобалната недела на парите во Стопанска банка АД - Скопје

 

 

 

 

Под мотото „УЧИ. ШТЕДИ. ИМАЈ“ преку бројни интерактивни промоции, презентации, посети и предизвици и оваа 2019 година, Стопанска банка АД - Скопје се приклучува на еден од најзначајните светски предизвици - финансиската едукација, посебно кај децата и младите.

 

Како финансиска институција со најдолга историја на пазарот, Стопанска банка АД - Скопје во 75 години постоење голем дел од своите ресурси ги насочува кон едукација на населението за финасиските производи и услуги и начинот на кој тие можат правилно да се користат за подобрување на индивидуалниот и семејниот живот.

Оваа алатка е посебно значајна во денешно време и сакаме нашите деца и младинци да влезат во светот на ворзрасните подготвени да се справат со предизвиците на вработување, водење семеен буџет, планирање на иднината и остварување на своите цели и амбиции.

 

Со првата посета од ОУ Браќа Миладиновци на нашата i-bank store, Глобалната недела на парите почна во Стопанска банка и во текот на целата недела од 25-30 март ќе се организираат посети и презентации а на социјалните мрежи и предизвици со кои ќе ја поттикнеме љубопитноста и ќе ја отвориме темата за размислување.

 

Дознајте повеќе за активностите и за предизвиците на Facebook или на нашата веб страница.

 

 

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.