header image

Голем успех на нашите колеги на спортските игри

3. 11. 2021

 

Голем успех на нашите колеги на спортските игри

 

Синдикалната организација на работниците од финансиските организации на Македонија – СФОМ, по повод светскиот ден на штедење кој традиционално секоја година се одбележува на 31 октомври и годинава организира спортски активности помеѓу банките и останатите финансиски институции членки на СФОМ.

Оваа година традиционалните спортски игри по повод “Ден на штедење” се одржаа на 30. 10. 2021 година во СЦ Мондано согласно сите ковид протоколи и поминаа во позитивна и пријателска атмосфера каде преовладуваше натпреварувачкиот дух на учесниците и каде фер плејот беше во преден план. Членовите на синдикатот на финансиските организации на Македонија учествуваа и се натпреваруваа во: мал фудбал, одбојка, пикадо, баскет, шах, куглање, пинг понг и тенис.

Вработените од Стопанска банка АД - Скопје успешно се покажаа освојувајќи притоа:

  • Прво место тенис - жени
  • Прво место тенис - мажи
  • Прво место шах
  • трето место куглање - мажи

Благодарни сме на нивниот ангажман и им посакуваме уште бројни спортски и професионални успеси.

 

Стопанска банка АД - Скопје
На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.