header image

ТОПСИ журка по трет пат во Скопје

22.06.2018

 

ТОПСИ журка - четврток, 28.06 од 20ч

 

За нашата ТОПСИ генерација повторно подготвуваме kick off за летните забави во градот.

Повелете овој четврток од 20ч пред нашата i-bank store на кејот на Вардар.

Подготвивме забава со многу музика, пијалаци и секако со вредна лотарија.

Повеќе за настанот можете да дознаете на www.topsi.mk или на нашата Facebook страница.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на