header image

Соопштение за ново работно време на филијалите од 18.05.2020

 

 

15.05.2020

 

Соопштение за ново работно време на филијалите од 18.05.2020

 

Почитувани клиенти,

Стопанска банка АД - Скопје во поддршка на последните препораки и Одлуката на Владата на Република Северна Македонија, за превенција и заштита од актуелниот COVID-19 корона вирус, ве информира дека од 18.05.2020, филијалите ќе работат со ново работно време: понеделник - петок од 8:30 до 16:00 часот.

- за влез во филијалата клиентите неопходно е да користат маска/марама со која ќе бидат покриени носот и устата а во филијалите продолжува да се ограничува влезот на по 2-5 лица одеднаш со цел избегнување на редици внатре во филијалите. Клиентите кои чекаат за влез препорачуваме да одржуваат растојание 2м еден од друг за што ангажирани се и редарски службеници.

- Банката продолжува со засилен режим на хигиена и одржување на просториите и банкоматите со цел поголема заштита на посетителите и вработените кои користат маски и ракавици и зачестено миење на рацете.

Филијали кои нема да работат во претстојниот период:

  • i-bank store
  • Битпазар
  • Карпош 4
  • Клиники
  • Мајка Тереза
  • Ѓорче Петров
  • Расадник
  • Ново Лисичe


Останатите филијали кои се во функција може да ги погледнете во делот локации.

За информации и совети достапен е нашиот 24/7 Контакт центар на (02)3100 109 или на kontaktcentar@stb.com.mk

Не заборавајте, алтернативните канали на Банката се достапни бесплатно 24/7 преку телефон, мобилен и компјутер и на располагање за управување со личните и деловните финансии од комфортот на вашиот дом! Искористете ги за увид, плаќања и проверка на состојбите на вашите банкарски производи. Банката има изработено детални упатства за користење на каналите се достапни на нашата веб страница.

e-banking
m-banking
TOPSI Pay
Телефонско банкарство

 

Стопанска банка АД - Скопје
На ваша страна

Аплицирај online

МОЖЕ ДА ВЕ ИНТЕРЕСИРА

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.