header image

Промотивни понуди - Потрошувачки и Станбен кредит

10.09.2019

 

Промотивни понуди - Потрошувачки и Станбен кредит

 

Стопанска банка АД - Скопје подготви промотивни понуди за потрошувачките и станбените кредити со важност до 31.12.2019година. Промотивните понуди на клиентите им нудат комплетни решенија со намалени каматни стапки и трошоци а во пакет со вклучено осигурување (од незгода, животно, имотно и сл.).

 

Потрошувачки кредит: 2 години гарантирана годишна каматна стапка од 5.5%, 100% попуст на административните трошоци и со вклучено животно осигурување. Дополнително, клиентите добиваат и БЕСПЛАТНО годишно имотно осигурување и подарок ваучер за осигурување кај кредитите со вклучено осигурување од незгода. Дознајте повеќе и поднесете апликација веднаш во една од нашите филијали, преку 24/7 Ало кредит на (02)15110 или на alokredit.mk

 

Станбен кредит: 5 години гарантирани годишни каматни стапки: 3.4% за првите три години и 3.7% за следните две (за кредити со клучено животно осигурување за поголема сигурност) како и голема заштеда (просечно 700евра по кредит) со 100% попуст на нотарските, административните и трошоците за проценка. Дознајте повеќе и поднесете апликација веднаш во една од нашите филијали, преку 24/7 Ало кредит на (02)15110 или на alokredit.mk

 

Потрошувачки кредит со обезбедување: 3 години гарантирана годишна каматна стапка од 4.8%, вклучено животно осигурување и 100% попуст на административните и трошоци за проценка и 100% попуст на нотарските трошоци (за кредити над 20.000евра). Дознајте повеќе и поднесете апликација веднаш во една од нашите филијали, преку 24/7 Ало кредит на (02)15110 или на alokredit.mk

 

Стопанска банка АД - Скопје

75 години на ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.