header image

По втор пат во Скопје, ТОПСИ Бус кампања

05.03.2019

 

По втор пат во Скопје, ТОПСИ Бус кампања

 

Борбата за подобра животна средина, почист воздух и колективни здрави навики се води долгорочно и од страна на разновидни учесници во општествениот живот. Па така, Стопанска банка АД - Скопје покрај промоцијата на велосипедизмот и другите чисти форми на транспорт преку #ВозиПравоВозиЗдраво веќе втора година со #ТОПСИБус кампањата промовира и користење на јавниот транспорт посебно во зимските месеци кога загадувањето е поголемо а поради временските услови помал е бројот на велосипедисти во градот.

 

Користејќи го прогресивниот изглед и начин на комуникација на ТОПСИ, брендот со кој Банката ги приближува своите производи и услуги до помладите генерации, брендирани беа повеќе автобуси и автобуски станици на начин што ги прави интерактивни и забавни за побрзо да помине времето на чекање на автобуската линија но и со пораки кои потсетуваат на предностите на користење на јавниот превоз.

Секако, за поголема интеракција, Банката преку социјалните мрежи (Twitter, Facebook и Instagram) ги повикува граѓаните да ги посочат сопствените причини поради кои користат јавен превоз и со тоа да можат да добијат картички за бесплатно возење во градските автобуси.

 

Продолжуваме со третата недела од предизвикот #ТОПСИБус кој гласи:

Твитни ни причина повеќе зошто се возиш во #ТОПСИБус и добиј (или со ping подари некому) картичка со 12 гратис возења.
Објавуваме листа на добитници секоја среда :) #TOPSI #ЧистВоздухЧистиУлици

 

 

 

Продолжуваме заедно да создаваме навики кои позитивно се одразуваат на нашето непосредно окружување.

 

Се гледаме во #ТОПСИБус

 

Стопанска банка АД - Скопје

75 години на ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.