header image

Промотивна понуда за e-commerce продавница

11.05.2020

 

Промотивна понуда за отворање e-commerce продавница

 

Во услови на зголемен интерес на корисниците на картички за купување на производи и услуги преку Интернет, Стопанска банка во соработка со процесинг центарот Касис започнуваат заедничка кампања за поттикнување на сите правни лица кои сеуште не отвориле онлајн продавница тоа да го сторат во овој период и да ја искористат промоцијата која вклучува:


•    Бесплатно воведување на сервисот за електронска трговија (e-commerce, односно виртуелен ПОС)
•    Бесплатно годишно одржување на сервисот за цела 2020 и можност за понатамошно бесплатно одржување за постигнат обем на годишен промет
•    Промотивно 2,45% провизија од износот на секоја трансакција


Промоцијата трае до 15 Јуни 2020г. а сите заинтересирани компании, аплицирањето за користење на сервисот за електронска трговија можат да го направат едноставно, и целосно електронски. Постапката едноставна и започнува со праќање на е-маил до: e-commerce@stb.com.mk на кој заинтересираната компанија пројавува интерес за користење на сервисот за електронска трговија.

Прометот преку електронска трговија на интернет тровците кои го користат сервисот на Стопанска банка во текот на Април месец 2020 е пораснат за 52% во споредба со претходниот месец (Март 2020), додека во однос на Април 2019 порастот е за неверојатни 90%. За таа цел Стопанска банка, ги охрабрува сите правни лица кои се занимаваат со трговска дејност, да направат чекор во вистинска насока, и да започнат со продажба на производите и услугите преку Интернет, искористувајќи го растечкиот тренд на оваа продажба.

Клиентите кои ќе одлучат да започнат со користење на сервисот за електронска трговија на Стопанска банка, дополнително добиваат:

  • Бесплатна техничка подршка за имплементација (која Банката ја обезбедува во соработка со процесинг центарот Касис)
  • Можност за користење на некои од напредните (опцијални) e-commerce функционалности:
  • Продажба на рати без камата
  • Наплата по принципот на претплата - recurring плаќања
  • Наплата по принципот на предавторизација
  • Наплата со Card on File функционалност

Стопанска банка АД - Скопје
На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.