КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

08.11.2019

 

Трет добитник на 75.000 денари од наградната игра „Биди VISA милионер“

 

Третата награда во износ од 75.000 ден. во рамки на наградната игра „Биди VISA милионер“ оди во рацете на:

  • добитник: Звонко Н. со ID 8519, а
  • резервен добитник е Ѓоке Л. со ID 01443171

Извлекувањето на добитникот е за трансакции направени од 28.10 - 03.11/2019 

 

Со цел заштита на личните податоци, добитниците ќе бидат објавени со целосно име и скратено презиме и ID бројот кој е уникатен за секој клиент на Банката и клиентите може да го дознаат преку e-banking или во склоп на Договорите за производите/услугите кои ги користат во Банката.

 

Секој добитник ќе биде директно контактиран од страна на Контакт центарот со инструкции за спроведување на исплата на наградата. 

Продолжуваме понатаму, следуваат уште 7 неделни награди од по 75.000 денари па главното извлекување за 1 милион денари закажано на 10.01.2020 година. До тогаш, не пропуштајте прилика да ги користите вашите VISA дебитни или кредитни картички. Со секое купување во трговија добивате шанса за учество во извлекувањата а со секоја интернет трансакција шансата е двојно поголема. 

Стопанска банка АД - Скопје