КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

 

 

10.12.2018

 

Привремена недостапност на i-bank сервисите е надмината

 

Почитувани,

 

i-bank сервисите на Банката се комплетно достапни. Се извинуваме за непланираниот застој во соработката и ви благодариме на разбирањето и трпеливоста.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна