header image

Промотивен депозит со одлични услови до крајот на годината

03. 12. 2022

 

Промотивен депозит со одлични услови до крајот на годината

 

Стопанска банка АД - Скопје креираше нова понуда кај депозитите за население за крајот на годината.
Со промотивниот депозит клиентите со орочување на средствата добиваат антиципативна исплата на камата но со вклучена и бонус камата.

Новиот депозит е достапен за сите граѓани кои сакаат да орочат средства на 12, 24 или 36 месеци со гарантирани каматни стапки кои се движат до 3.2% за депозити во денари и до 2% за депозити во евра.

Повеќе за производот можете да дознаете на нашата веб страница во делот за депозити за население и во една од нашите филијали каде колегите може да ве советуваат и да ви изработат пример пресметка.

Промотивниот депозит ќе биде понуден за орочувања до 31. 12. 2022 година па повелете во една од нашите филијали и искористете ја понудата.

 

Стопанска банка АД - Скопје
На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.