СООПШТЕНИЈА

13.04.2017

   Соопштение за неработни денови - Велигден

 

13.04.2017

   Потрошувачки кредит со гарантирана каматна стапка за 2 години

 

13.04.2017

   Нова понуда за станбен кредит

 

07.04.2017

   Извлечени добитниците од годишната анкета за СББ клиенти

 

22.03.2017

   Промоција на музички спот за песната „Земја за нас“

 

20.03.2017

   Aнкета за мали и микро претпријатија

 

16.03.2017

   Станбен кредит со промотивна понуда

 

15.03.2017

   VISA 5.9% до крајот на годината

 

08.03.2017

   Годишна анкета

 

24.02.2017

   Оглас за вработување

 

20.02.2017

   Оглас за вработување

 

20.02.2017

   Извлечени добитниците од наградната игра за потрошувачки кредит “Кредит што наградува“

 

10.02.2017

   MasterCard кредитна картичка со 0% каматна стапка

 

10.02.2017

   VISA Gold, привилегија за 2017 година

 

01.02.2017

   Промотивна понуда за потрошувачки кредит

 

16.01.2017

   Соопштение за неработен ден 19.01.2017 (Водици)

 

29.12.2016

   Соопштение за јавност - нови филијали

29.12.2016

   Информација за постојаните корисници на кредитните производи

28.12.2016

   Соопштение за неработни денови на Банката