КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

 

Сакате кредит или МојКеш?

 

Стопанска банка АД - Скопје овозможува иницирање на апликација за кредитен производ (кредит или кредитна картичка) преку посебен веб сервис Apply односно посебен телефонски број 15 110 #АлоКредит преку кој е овозможено аплицирање 24/7.

 

АПЛИЦИРАЈ


За online апликација користете го овој линк apply.stb.com.mk

За телефонско аплицирање #АлоКредит може да го искористите телефонскиот број 15 110.