КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 ОКТОМВРИ, 1000 СКОПЈЕ

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

Потрошувачки кредит

 

Остварете ги нештата што ги посакувате лесно и брзо во само неколку чекори.

Стопанска банка Ви нуди различни видови потрошувачки кредити зависно од потребниот износ на кредит, за се она што Вам Ви е потребно!

 

Информација!

Информација за постојани корисници на кредитните производи