header image header image

m-banking

Фукционалности

НОВО! 
 • Push нотификации на сметка! Активирајте нотификации за прилив/одлив на сметка директно во m-banking, со поставување на минимален износ за прилив/одлив на вашите сметки. 

 • Увид во состојбата на вашите сметки
 • Можност за плаќања со софтверски токен
 • Детали за депозитни и кредитни производи (амортизациони планови, листи на уплати, каматни стапки и сл.)
 • Локации на филијали и банкомати до вас
 • Аплицирање за кредитните производи на Банката
 • Пчелка игра за деца
 • Калкулатор
 • Тоpsi Pay - Брзи Плаќања 
 • Плаќања
  • ПП30 налози
  • ПП50 налози
  • ПП53 налози
  • Менувачница
  • Девизни плаќања
  • Плаќања кон компании за режиски трошоци
  • Трансфери кон кредити и кредитни картички
  • 24/7 трансфери кон интерни сметки на физички лица 

ЧПП Прашања за i-bank

 


Видео упатства 

Инсталирај m-banking

Иновативните решенија од Стопанска банка постојано го олеснуваат вашето секојдневие. Со нашата бесплатна мобилна апликација на врв на вашите прсти имате информации за локации, курсни листи, каматни стапки, производи, калкулатори и тн.

Дополнително, од вашиот „паметен телефон“ само со m-banking на мобилната апликација од Стопанска банка можете да реализирате базични банкарски трансакции (плаќање на сметки, данок и сл. пренос на средства) и да имате постојан увид во вашите производи, сметки, изводи, листа на трансакции и управувате полесно со вашите финансии-

Преземете ја мобилната апликација бесплатно од Play Store за вашите Андроид телефони или од App store за вашите i-phone телефони и останете секогаш први на ред.

Download

           

 

Насоки за m-banking

Користењето на m-banking апликацијата е лесно, со инсталација на апликацијата имате можност за увид на вашите сметки и производи 24/7 било каде локациски. За подетални инструкции за користење и сигурносни препораки може да се информирате на линковите подолу:

 

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на