КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

 

i-BANK

 

i-bank претставува пакет на алтернативни канали кои ви овозможуваат слобода сами да изберете кога, каде и како ќе ги користите банкарските услуги. Алтернативните канали од Стопанска банка ќе го направат вашето секојдневие поедноставно и ќе ги завршите сите обврски во најкраток можен рок. Имајте ја Банката секогаш до вас и извршувајте ги сами банкарските трансакции без разлика на времето и локацијата.

 

i-bank store

i-bank store е специјализирана филијала во која на располагање Ви се стојат просторот, уредите (PC, Мобилни телефони, Таблет) и нашите вработени,  преку кои може да ги извршувате вашите секојдневни обврски, а воедно и да се информирате повеќе околу секојдневното користење на i-bank услугите како алтернативни канали со што ќе заштедите значително време.

 

i-bank услуги

Нашите електронски услуги достапни секогаш и секаде! Обезбедете си пристап до бесплатните алтернативни канали со добивање на КОРИСНИЧКО ИМЕ и ЛОЗИНКА во некоја од нашите филијали.

 

e-banking m-banking

Телефонско

Банкарство

АТМ

Плаќања

 

e-banking

Филијалата достапна на вашиот компјутер - плаќање на сметки и рати за кредити/картички, пренос на средства, девизни плаќања, увид во состојба на сметки и детали за сите депозитни и кредитни производи (амортизациони планови, листа на уплати, каматни стапки и сл.)

 

Банката достапна на врвот на вашите прсти - со мобилната апликација достапна на iOS, Android & Windows mobile

 

Телефонско банкарство
Банката достапна и на телефон преку 24/7 часа контакт центарот (02) 3100 109

 

ATM плаќања
Искористете ја најголемата мрежа на банкомати во Р. Северна Македонија за плаќање на сметки за комуналии и рати за кредити/картички, за пренос на средства и за проверка на мини месечен извештај за кредитна картичка.