КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:
СТОПАНСКА БАНКА АД - СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР (02) 3100 109

 

адреса:
11 Октомври 7, 1000 Скопје, Република Македонија

факс:
+ 389
(02) 3114 503 

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

Е-banking

 

 

 

Известување: 

 

Од 10.02.2016, Банката ја укина поддршката за дигиталните сертификати на CD за плаќање од сметки на физички лица. Клиентите кои до сега плаќањата ги вршеа користејќи дигитален сертификат на CD може да се обратат во било која од нашите филијали каде што бесплатно ќе им биде издаден ОТП уред, со кој плаќањата преку сите i-bank алтернативни канали (e-banking, m-banking и телефонско банкарство) се поедноставни.  Известувањето не се однесува на правните лица корисници на е-банкинг услугата.

 

 

БЕЗ ИНСТАЛАЦИИ

БЕЗ ОГРАНИЧУВАЊА

БЕСПЛАТЕН

 

OTP токенот може да се користи за плаќања на сите оперативни системи, интернет пребарувачи и уреди кои имаат пристап до интернет. OTP токенот е бесплатен за корисниците кои во првите 6 месеци ќе направат најмалку 10 трансакции.

Корисниците кои сеуште не потпишале нов договор за i-bank ги очекуваме во една од филијалите на Банката каде веднаш ќе им биде издаден OTP токен за користење на i-bank алтернативните канали.

 

Не заборавајте да го користите девизното плаќање во странство овозможено за сите физички и правни лица корисници на e-banking сервисот.

 

 

 

Печати

 

 


E-BANKING ПРАВНИ ЛИЦА:


DOWNLOAD