КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:
СТОПАНСКА БАНКА АД - СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР (02) 3100 109

 

адреса:
11 Октомври 7, 1000 Скопје, Република Македонија

факс:
+ 389
(02) 3114 503 

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

 

Курсна листа


Продуцирани курсни листи за: 01.07.2016
1 2 3
Курсна листа број: 123 / 3
Важи од: 01.07.2016 08:29:08
Валута Шифра Единица Kурс на менувачко работење Kурс за девизи Среден курс
Куповен Продажен Куповен Продажен СБ НБРМ
EUR 978 1 61.35 61.85 61.35 61.85 61.60 61.6946
USD 840 1 54.6734 56.2974 54.8588 56.122 55.4904 55.5707
GBP 826 1 72.6183 74.7753 72.8755 74.5535 73.7145 74.6456
CHF 756 1 55.9505 57.6124 56.1404 57.4331 56.7868 56.7724
SEK 752 1 6.4515 6.6432 6.4748 6.6239 6.5494 6.5464
NOK 578 1 6.521 6.7147 6.5435 6.6942 6.6188 6.6333
JPY 392 1 0.5323 0.5481 0.5341 0.5464 0.5402 0.5409
DKK 208 1 8.1478 8.3898 8.1744 8.3626 8.2685 8.2931
CAD 124 1 42.1624 43.4147 42.3104 43.2846 42.7975 42.8911
AUD 36 1 40.7285 41.9383 40.8822 41.8236 41.3529 41.3253

Банката не наплатува провизија за менувачко работење
Изберете курс:
Количина:
Од Валута:
Во Валута:
Печати