header image

ATM плаќања

Искористете ја широката мрежа на банкомати на Стопанска банка за плаќање на сметки за комуналии и рати за кредити/картички, за пренос на средства и за проверка на мини месечен извештај за кредитна картичка.

Функционалности 
 • Плаќање на сметки за режиски трошоци
 • Трансфер на средства помеѓу сметки
  • Тековни сметки
  • Кредитни картички и Мој Кеш
  • Виза Интернет сметка
  • Сметка на кредит – станбен/автомобилски/потрошувачки
  • Флекси депозит
 • Мини месечен преглед за кредитни картички
 • Дополнување на кредит на телефонски број (pre-paid)

 

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на