КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:
СТОПАНСКА БАНКА АД - СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР (02) 3100 109

 

адреса:
11 Октомври 7, 1000 Скопје, Република Македонија

факс:
+ 389
(02) 3114 503 

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

 

Калкулатори


Изберете го производот за кој сакате да направите пресметка:

Валута:
Рок на отплата:
години
Износ на кредитот:
денари
Годишна каматна стапка:

Каматна стапка се внесува само со броеви и точка!

 
 
Месечна рата:
денари

Печати