header image header image

Contact

Contact Center 24/7

Contact Center - Customer Service 24/7

Тел: 02/3100-109
e-mail: kontaktcentar@stb.com.mk

Social Media

The bank is online present on this social media, follow us.

Facebook  Instagram  Twitter  YouTube  LinkedIn

Address

Headquarters 

11 Оktomvri no. 7, 1000 Skopje
Republic of North Macedonia

Tel: +389 (0)2 3295-295

Search

Faq

24 hours CONTACT CENTER

For further information, please contact

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.