header image

Contact information

Mirjana Trajanovska
Senior Manager of Treasury Division
e-mail: mirjana.trajanovska@stb.com.mk

Sasho Radevski
Deputy Manager of Treasury Division
Tel. 02 3295-108
e-mail: saso.radevski@stb.com.mk  


Trading department

e-mail: devizen.pazar@stb.com.mk

Stojan Doneski
Dealer
Tel. 02 3295-109
e-mail: stojan.doneski@stb.com.mk

Elena Kuzmanovska
Dealer
Tel. 02 3295-107
e-mail: elena.kuzmanovska@stb.com.mk

Aneta Nestoroska
Dealer
Tel. 02 3295-103
e-mail: aneta.nestoroska@stb.com.mk

Angelina Pljackovska
Dealer
Tel. 02 3295-102
e-mail: angelina.plackovska@stb.com.mk


Securities and Brokerage Operations Department 

e-mail: broker@stb.com.mk
e-mail: custodysb@stb.com.mk

Katerina Ilikj Nonkulovska
Manager of Securities and Brokerage Operatios
Licensed broker and investment adviser

Tel. 02 3295-407
e-mail: katerina.nonkulovska@stb.com.mk

Emilija Vukicevikj
Licensed broker and investment adviser
Tel. 02 3295-405(6)
e-mail: emilija.vukicevic@stb.com.mk

Elisaveta Popovikj
Person responsible for custody services
Tel. 02 3295-356
e-mail: elisaveta.manakovska@stb.com.mk

Search

Faq

24 hours CONTACT CENTER

For further information, please contact

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.