header image

ATM banking

Use Stopanska Banka's extensive ATM network to pay utility bills and loan/card instalments, transfer funds and check your credit card mini monthly statement.

Functionalities
 • Payment of utility bills
 • Transfer of funds between accounts
  • Current accounts
  • Credit cards and My Cash
  • Visa Internet account
  • Loan account - housing/auto/consumer
  • Flexi deposit
 • Mini monthly credit card statement
 • Top up credit on a prepaid mobile phone account
Search

Faq

24 hours CONTACT CENTER

For further information, please contact

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.