header image

ПРЕФРЛИ ЈА ПЛАТАТА ВО СТОПАНСКА БАНКА И ДОБИЈ ЕКСТРА ПОДАРОК

Аплицирај за Visa кредитна картичка, префрли ја платата во Стопанска банка и добиј подарок за добредојде

 

Вредносни ваучери во вкупна вредност од 2.000 денари за купување во Сетек, Тинекс/Космо или ВЕРО/ЏАМБО маркетите.

Се што треба да направите за да бидете еден од добитниците на ЕКСТРА ПОДАРОК од Стопанска банка е:

  1. Да ја префрлите платата во Стопанска банка АД - Скопје (со потпишување на изјава за пренос на платата во СБ во рок од 60 дена);
  2. Да аплицирате за Visa кредитна картичка (Visa Star, Visa Vero, Visa Gold или Visa Zero) од Стопанска банка со кредитен лимит до 300.000 МКД (за Visa Gold и до 600.000 МКД) и најмала отплата од 3% месечно


Како примател на плата во СБ добивате 10% постојано намалување на каматните стапки на кредитните производи.
Во пакетот ќе добиете и Visa дебитна картичка (доколку немате), а доколку сте заинтересирани и можност за рефинансирање на Вашите кредити во други банки под многу поволни услови.

Не чекајте, поднесете барање:
•    Во најблиската филијала на Банката;
•    На телефон 15110 или
•    Аплицирајте веднаш на следниот линк alokredit.mk
За дополнителни информации можете да се јавите на 24/7 Контакт центарот на СБ на тел. 02/3100-109.

Побрзајте и не пропуштајте, промоцијата трае до исцрпување на количината на расположливи ваучери.

Не заборавајте: Картичките на Стопанска банка се со меѓународна важност и највисоко ниво на заштита со 3D-Secure стандард за БЕЗБЕДНИ купувања преку интернет. Нашите кредитни картички ви нудат можност за користење на кредитен лимит до 5 месечни плати како и можност за КУПУВАЊЕ НА РАТИ БЕЗ КАМАТА на повеќе од 1000 продажни места. Сите наши клиенти, корисници на кредитна картичка добиваат БЕСПЛАТНО годишно патничко осигурување, со едноставна активација во филијала или преку Контакт центар. Со 3D Secure заштита на картичката можете безбедно да купувате и online, а секој последен викенд во месецот е ПРОМО КЕШ викенд со можност за подигнување на готовина без провизија од кредитната картичка.

Search

Faq

24 hours CONTACT CENTER

For further information, please contact

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.