header image

Stopanska banka with MKD 3.000.000 financial aid for the citizens in Turkey and Syria

 

 

15.02.2023

 

Stopanska banka will support Turkey and Syria with MKD 3.000.000 financial aid for the citizens affected by the earthquakes

 

Stopanska banka AD – Skopje announces that the amount of 3.000.000MKD was approved as a financial aid to support the citizens in Turkey and Syria, affected by the recent devastating earthquake.

The financial aid is an humanitarian act of solidarity and will be given to the people facing the dreadful consequences of the earthquake in cooperation with the National Red Cross Association, complementing to the enormous effort by our citizen and companies.

 

Stopanska banka AD – Skopje
On your side

Apply online
24 hours CONTACT CENTER

For further information, please contact

Search

Faq

24 hours CONTACT CENTER

For further information, please contact

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.