header image

Loans

Stopanska Banka is a bank with the greatest market experience and offers a rich loan portfolio tailored to your needs.

Seek advice/individual calculation at your nearest branch or on alokredit.mk - 15 110 110 for advice / individual calculation that shall make it easier for you to select the product that suits your needs and possibilities.

Consumer loan

Housing loans

Car loan


Plata+ user, on a regular basis receive better interest rates and simpler procedures for all loan products they use, therefor do not hurry up and transfer the receipt of your salary on a SB account.

Search

Faq

24 hours CONTACT CENTER

For further information, please contact

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.