header image header image

Loans for investments and permanent working capital by the European Investment Bank

Loans for investments and permanent working capital and green transition by the European Investment Bank (EIB-7)

Credit Line EIB 7


Investment loans, loans for permanent-working capital and green transition by the European Investment Bank

 

Target group
Small and medium enterprises/MidCap companies (SMEs defined as enterprises with less than 250 full-time employees) or MidCap companies defined as enterprises with a minimum of 25 or less than 3000 full-time employees)

Purpose
Investment loans, loans for permanent working capital and loans for green transition

Amount

  • 10.000 EUR – 3.500.000 EUR, for SMEs investment loans, including green transition
  • 5.000 EUR – 666.7000 EUR, for permanent working capital, including green transition
  • 40.000 EUR – 6.000.000 EUR, for Mid/Cap investment loans, including green transition

Interest rate:
Up to 3.5% fixed interest rate

Tenor and repayment:

  • From 4 – 12 years, including grace up to 24 months for investment loans, including green transition
  • Up to 36 months, including grace up to 6 months for permanent working capital
  • Equal monthly repayments


Collateral
Combination of mortgage on real estate, pledge on movables, bills of exchange and other collateral acceptable to the Bank.

Please visit www.mbdp.com.mk for more information.

 

 

 

Search

Faq

24 hours CONTACT CENTER

For further information, please contact

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.