header image

Градови

< Назад кон листа

{{details.name}}

{{details.address}}

{{details.email}} {{details.manager}} {{details.phone}}

пон-пет: {{details.working}} сабота: {{details.weekend}}

ПРОМО КЕШ ВИКЕНД

Стопанска банка продолжува со акцијата ПРОМО КЕШ ВИКЕНД промоцијата преку која сите VISA и MasterCard кредитни картички добиваат можност во текот од последниот викенд во месецот да подигнуваат готовина без провизија од банкоматите на Банката.

Промо Кеш Викенди за 2020
24.01.2020 26.01.2020
28.02.2020  01.03.2020
27.03.2020  29.03.2020
24.04.2020  26.04.2020
29.05.2020  31.05.2020
26.06.2020  28.06.2020
24.07.2020  26.07.2020
28.08.2020  30.08.2020
25.09.2020  27.09.2020
30.10.2020  01.11.2020
27.11.2020  29.11.2020
25.12.2020 27.12.2020

 
   

  

  

 

МОЖЕ ДА ВЕ ИНТЕРЕСИРА

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на