„Нејасна… компликувана… застрашувачка…“ – дали и ти вака ја доживуваш твојата банка?

Сакаме нашите клиенти да не познаваат и разбираат, па затоа научи повеќе за значењето на одредени термини и користи ги попаметно услугите и производите што ги нудиме.

НПП TOPSI:

Што е TOPSI?

Банкарски услуги креирани од млади за млади. Посебен канал за комуникација и интеракција со Банката на начин соодветен и близок за клиентите на возраст од 18 до 28 години.