Ја зедов мојата прва плата

Почнав сам да заработувам и ми треба трансакциска сметка и меѓународна дебитна картичка за располагање со платата. Важно ми е мојата Банка да ми понуди современ, безбеден и едноставен пристап до моите средства но и подобри услови за сите производи / услуги што ги нуди доколку сега станам нејзин нов клиент. Сакам да ми помогне да научам како правилно и најпаметно да ги управувам примањата за да имам доволно и да живеам како што сакам.

Топси сметка

Топси сметка