Microsoft Office Specialist – 28.05.2016

i-bank store беше домаќин на првото национално финале.

Сите 40 учесници добија по 5.000денари од Стопанска банка а за победникот и менторот Банката ги покри трошоците за патувањето на финалето во Флорида, Орландо.

Повеќе информации тука.