stb logo
stb big banner

 

 

Почитувани клиенти,

тука можете да аплицирате online за банкарските производи на Стопанска банка АД - Скопје. Изборот на секој од производите можете да го направите во горното мени.

Доколку сакате да аплицирате телефонски, обратете се на телефонскиот број 15110.