КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

 

 

 

#ВозиПравоВозиЗдраво vol. 4

ПОВТОРНО НЕ ОБЕДИНИ НА ТРКАЛА :)

 

 Фотографиите од настанот се објавени на: Facebook профилот на Банката.

 

ДОБИТНИЦИТЕ од лотаријата на Вози право, вози здраво vol. 4 во Градски Парк се:

 

0173 – Ранец
3317 – Кацига Пумпа и Алат
1087 – Скирол
4352 – MICRO Тротинет
5372 – Fit Bit алка
1303 – Go Pro камера
3307 – Specialized Велосипед

 

0121 – Ранец
2738 – Кацига Пумпа и Алат
3795 – Скирол
4472 – MICRO Тротинет
1841 – Fit Bit алка
1897 – Go Pro камера
4698 – Specialized Велосипед

 

0646 – Ранец
2474 – Кацига, алат и пумпа
4908 – Скирол
4457 – MICRO Тротинет
1771 – Fit Bit Алка
2706 – Go Pro камера
1315 – Specialized Велосипед

 

4225 – Ранец
1244 – Кацига, алат и пумпа
4752 – Скирол
1142 – MICRO Тротинет
4653 – Fit Bit алка
1412 – Go Pro камера
2904 – Specialized Велосипед

 

3092 – Ранец
0339 – Кацига, алат и пумпа
1071 – Скирол
0678 – MICRO Тротинет
3864 – Fit Bit алка
0266 – Go Pro камера
4599 – Specialized Велосипед

 

 

Им честитаме на сите учесници во ревијалната трка и им заблагодаруваме за присуството и поддршката која значи дека сите заедно ќе делуваме и оваа година Скопје почесто да биде #НаТочак отколку во автомобил.

Се гледаме на петтото јубилејно издание на #ВозиПравоВозиЗдраво следната година.

 

Стопанска банка АД -Скопје

На ваша страна

 

 

Најава на #ВозиПравоВозиЗдраво vol.4

 

Го најавуваме четвртото издание на веќе добро познатата ревијална трка „Вози право, вози здраво“ по улиците на Скопје со која сите, како заедница, дејствуваме за подигнување на свеста за користење на алтернативни форми на транспорт.

Возењето велосипед, тротинет, ролерки, скутери, скироли не загадува, помага во намалување на сообраќајниот метеж, помага во заштитата на животната средина а притоа е многу забавно и здраво и на индивидуално ниво.

 

Затоа, подгответе си ги ролерките, стегнете ги велосипедите, качете се на тротитентите или скејтовите а можете дури и со вашите колички со бебиња и придружете ни се накратко да го ослободиме центарот на Скопје од автомобили и да се возиме по широките улици заедно.

 

И оваа година, со секој извозен метар, Стопанска банка АД – Скопје ќе донира средства за нова урбана опрема за Град Скопје за поттикнување на користење велосипеди како транспортни средства.

Вашиот мотив секако ќе биде и вредната лотарија со: велосипеди, GoPro камери, тротинети, спортска опрема и други награди а секако и пикникот во градскиот парк со многу забава и освежувања за кои ќе се погрижат нашите соработници: Пивара Скопје, Кодинг, Фриком и тн.

 

Регистрирајте се online веднаш и се гледаме на Порта Македонија за стартот во 11 часот. Во четвртото издание на ВПВЗ регистрацијата ќе биде редоследна односно нема да се разграничува по категории па доколку регистрирате група на учесници (семејство, друштво и сл.) вашите редни броеви ќе бидат последователни и ќе можете да ги подигнете од еден пулт без разлика дали сите учесници во групата користат различно превозно средство.

 

НАПОМЕНА: Подигнување на редните броеви од регистрацијата, кои се неопходни за учество во лотаријата ќе биде овозможено во i-bank store секој работен ден понеделник до петок од 9 до 18 часот како и на самиот ден на настанот од 10 часот на пултовите на Порта Македонија.

 

Мапа за движење на ревијалната трка е достапна на овој линк. Секако, во употреба ќе бидат и безбедносни возила за насочување на учесниците.

 

Стартот на ревијалната трка ќе биде точно во 11 часот поради специјалниот сообраќаен режим кој ќе биде уреден од СВР Скопје. Стартот како и претходните години ќе биде поделен во етапи за да се овозможи максимална безбедност на учесниците. Детската трка и родителите со бебе колички ќе стартуваат на крајот.

 

На целта во градскиот парк Банката подготвува подароци за сите учесници како и бројни забавни содржини и можности за освежување во соработка со компаниите партнери на настанот. Модераторот на настанот ќе ве води низ содржините и се надеваме дека ќе имате можност добро да се забавувате и да остане ВПВЗ уште еден заеднички настан вреден за паметење.

 

Лотаријата со 35 вредни награди ќе се одвива во 5 етапи и при секое извлекување модераторот на настанот ќе извлекува по една од следните награди:

 

* 5 х Specialized Велосипед

* 5 х GoPro камера

* 5 х Fitbit алка

* 5 x MICRO Тротинет

* 5 х Скирол

* 5 х Кацига, алат и пумпа

* 5 х Ранец

 

Сите добитници при подигнување на наградата ќе треба да се пријават кај волонтерите со цел евидентирање на личните податоци потребни за Банката да исплати, одделно за секој добитник персонален данок.

 

НАПОМЕНА!

Банката информира дека работи согласно законската регулатива за заштита на лични податоци и дека личните податоци во процесот на регистрација се собираат и обработуваат само за потребите на целосна реализација на ревијалната трка и по нејзино завршување истите ќе бидат избришани и уништени согласно регулативата.

 

Со поднесување на формата за регистрација, потврдувате дека сте лично одговорни за своите активности и постапки за време на ревијалната трка и дека ќе се грижите за себе и за својот личен имот. Банката не превзема одговорност за однесувањето и постапките на учесниците како и евентуалните повреди или оштетувања на учесниците или нивниот личен имот за време на ревијалната трка и настанот.

 

 

За крај, мало потсетување од претходните изданија на ВПВЗ во Скопје. Се надеваме на убаво време и на рекорден број учесници.

 

Секако, Банката ќе обезбеди услови за учесниците да можат соодветно да се ослободат од отпадоците затоа што нагласено внимание ќе биде посветено на хигиената и за време на одржувањето на настанот како и по завршувањето на истиот.

 

Видео записи

Вози право Вози здраво 3

Вози право Вози здраво 2

Вози право Вози здраво 1

 

Фотографии

ВПВЗ 3

ВПВЗ 2

ВПВЗ 1

 

СЕ ГЛЕДАМЕ!