КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

Спонзорства и Донации

 

2014
СПОНЗОРСТВА ДОНАЦИИ
Спонзор на Тетовски културен филмски фестифал 16 - 25 Јуни 2014 Донација за детските клиники во Скопје, Куманово, Струга, Струмица, и Прилеп (кампања "Подари насмевка")
Спонзор на "Ифтарска трпеза" Донација на детска опрема за жртвите од поплавите во Србија и Босна и Херцеговина
Спонзор на "Пиво Фест" во Прилеп 2014  
Спонзор на Охридски Летен Фестифал 2014  
Спонзор на Струмица OPEN Фестивал  
Спонзор на еко проектот "Trash Fashion" за учениците од средните училишта  
Спонзор на Струмица OPEN Фестивал  
Спонзор на еко проектот "Trash Fashion" за учениците од средните училишта  
Спонзор на работилницата "Дрво за среќа"  
Спонзор на Економскиот факултет при универзитето Св.Кирил и Методиј  
Спонзор на Гала концертот на класична музика во Тетово  
Спонзор на "Денови на Кариера" во организација на АИСЕК Македонија  
Спонзор на "Струмичкиот карневал"